Äntligen hemma!

skönt att komma hem efter dygnets roligheter. Känner mig trött och sliten med en kraftig baksmälla, förkylning med feber, aj aj.

dagen började med lite te drickande men hoppade sedan på spriten kl10:40 det blev redbull vodka, lite bbq chips och några omgångar i mulle innan det blev dags att släpa ner den stora trunken för alla våra extremt jobbiga trappor, spårvagnsfärd och sedan en varsin korv innan på stigning av bussen hanns det med. Jennie började redan sitt spann efter killar, korkade upp våra cider och med en stor klunk var festen igång på riktigt.  Tråkigt nog var det bara vi som drack på bussen, som tur var satt vi allra längst bak.

vi stannade i Nyköpingsbro och sedan fortsatte vår resa in i dimman. I Nyköping klev det på lite festande folk, skönt med lite fler som festade till. Jennie kom på en ovanlig men rolig sms lek, den gick ut på att hon skicka ett sms till mig och jag skulle fortsätta där det slutade historien vart riktigt rolig när man var lite på snusen.

Jennie: Det var en gång en becca..

Rebecca: Som hade gröna tänder och såg ut som en valross. En dag..

Jennie: Mötte hon en knubbsäl vid namn Jennie, det ovanliga med henne var att hon hade röda horn som öron..

Rebecca: Hon hade bjällror på hornen så att alla visste när hon kom. Jennie förstår ni lider av manliga ovanliga gaser som kändes på mils avstånd..

Jennie: Men hennes vän valrossen behövde ingen bjällrahon hördes ändå, för varje simtag hon gjorde så hördes ett jävla bröl, alla blev så rädda för dom trodde att..

Rebecca: Det var jordens undergång, men knubbsälen och valrossen trivdes tollsammans med deras avkommor. Doften var ljuvlig tycken dem, plötsligt..

Jennie: så fick valrossen och knubbsälen barnhur dom nu lyckades med det. Men flat sex är det bästa som finns, man kan alltid testa..

Rebecca: Ungen föddes med bjällror och var av färgen grön pga mammans och mammans avgasar stackars lilla VRAKEN

Något livlig och allmänt sjuk fantasi så kom denna historia fram..


Väl framme i terminalen satte vi oss och Jennie tog en köttbulle macka och jag tog en kyckling curry baguette, självklart skulle cidern vara slut när vi kommer så det fick bli coca-cola till maten. Snackade med lite folk som kom ifrån Motala och sedan var det dags för påstigning, vi upptäckte då att vi inte alls skulle sova under bildäck utan hade fått en b-hytt på 10:de våningen, underbart.

Tre och en halv timme senare efter smink och hårfixande bar det av till baren, första drinken var ett misslyckande och vi sökte oss vidare till kosken korva baren inne på Fun Club.. Fullträff en jätte god rosa pantern med en jordgubbe, tequila shot ville Jennie också ha min underbara drink gick till baren men kom tillbaka med en besviken min. jag frågade henne vem hon beställde av och det visade sig att hon fick fel bartender, hihi. Bar häng med tequila shots slutade med att vi var as packade och kunde knappt gå kl01:00 resulterade med att vi sökte oss till nattmaten jobbigt fulla för alla andra resenärer men allt spillande satte vi oss och åt, tanken var full av mat och vi kunde nu festa vidare en massa dans och mera sprit gjorde kvällen till en toppresa.. Tack så mycket Jennie för en minnesvärd kryssning <3

Kommentarer
Postat av: Jennie

Tack själv underbara vän! resan var sååååå värd!!! bland de roligaste jag varit med om på mycket LÄNGE!!! =) måste vi göra om, bara du o jag =) hihi.

2012-02-28 @ 12:20:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0