Äntligen hemma!

skönt att komma hem efter dygnets roligheter. Känner mig trött och sliten med en kraftig baksmälla, förkylning med feber, aj aj.

dagen började med lite te drickande men hoppade sedan på spriten kl10:40 det blev redbull vodka, lite bbq chips och några omgångar i mulle innan det blev dags att släpa ner den stora trunken för alla våra extremt jobbiga trappor, spårvagnsfärd och sedan en varsin korv innan på stigning av bussen hanns det med. Jennie började redan sitt spann efter killar, korkade upp våra cider och med en stor klunk var festen igång på riktigt.  Tråkigt nog var det bara vi som drack på bussen, som tur var satt vi allra längst bak.

vi stannade i Nyköpingsbro och sedan fortsatte vår resa in i dimman. I Nyköping klev det på lite festande folk, skönt med lite fler som festade till. Jennie kom på en ovanlig men rolig sms lek, den gick ut på att hon skicka ett sms till mig och jag skulle fortsätta där det slutade historien vart riktigt rolig när man var lite på snusen.

Jennie: Det var en gång en becca..

Rebecca: Som hade gröna tänder och såg ut som en valross. En dag..

Jennie: Mötte hon en knubbsäl vid namn Jennie, det ovanliga med henne var att hon hade röda horn som öron..

Rebecca: Hon hade bjällror på hornen så att alla visste när hon kom. Jennie förstår ni lider av manliga ovanliga gaser som kändes på mils avstånd..

Jennie: Men hennes vän valrossen behövde ingen bjällrahon hördes ändå, för varje simtag hon gjorde så hördes ett jävla bröl, alla blev så rädda för dom trodde att..

Rebecca: Det var jordens undergång, men knubbsälen och valrossen trivdes tollsammans med deras avkommor. Doften var ljuvlig tycken dem, plötsligt..

Jennie: så fick valrossen och knubbsälen barnhur dom nu lyckades med det. Men flat sex är det bästa som finns, man kan alltid testa..

Rebecca: Ungen föddes med bjällror och var av färgen grön pga mammans och mammans avgasar stackars lilla VRAKEN

Något livlig och allmänt sjuk fantasi så kom denna historia fram..


Väl framme i terminalen satte vi oss och Jennie tog en köttbulle macka och jag tog en kyckling curry baguette, självklart skulle cidern vara slut när vi kommer så det fick bli coca-cola till maten. Snackade med lite folk som kom ifrån Motala och sedan var det dags för påstigning, vi upptäckte då att vi inte alls skulle sova under bildäck utan hade fått en b-hytt på 10:de våningen, underbart.

Tre och en halv timme senare efter smink och hårfixande bar det av till baren, första drinken var ett misslyckande och vi sökte oss vidare till kosken korva baren inne på Fun Club.. Fullträff en jätte god rosa pantern med en jordgubbe, tequila shot ville Jennie också ha min underbara drink gick till baren men kom tillbaka med en besviken min. jag frågade henne vem hon beställde av och det visade sig att hon fick fel bartender, hihi. Bar häng med tequila shots slutade med att vi var as packade och kunde knappt gå kl01:00 resulterade med att vi sökte oss till nattmaten jobbigt fulla för alla andra resenärer men allt spillande satte vi oss och åt, tanken var full av mat och vi kunde nu festa vidare en massa dans och mera sprit gjorde kvällen till en toppresa.. Tack så mycket Jennie för en minnesvärd kryssning <3

Cinderella kryssning!

Kaboom, idag smäller det. Jennie och jag ska på vår efterlängtade kryssning hoppas att den blir riktigt Nice. Skepp och hoj.


RebeccaTegnér

Skriva kontrakt!

Idag är det som ni alla vet fredag, det innebär att vi ska skriva på vårt kontrakt till lägenheten. Känner mig som ett barn i väntan på att jultomten ska komma. Efter kontrakt skrivandet gick vi hela familjen till Mc Donalds för att äta, det satt riktigt fint. Emilias mamma mötte upp oss utanför. Dem skulle vidare till biblioteket för att leka eftersom att Emilia inte var klädd för utelek. Vi gick vidare lite på stan innan vi mötte upp Jonny, Lina och Tessi där vi sedan skulle fika på stammis cafét alla var i stor väntan på Jennie som var på väg från Örebro. Väl kommen en lite lätt stressad Jennie fick vi alla vår efterlängtade toast med vitlöksås. Lite mera vandring på stan sedan vart det hem färd för en STOR runda på Rusta, Willys och City gross, storhandling med Jennie vilket inte hon verkade så intresserad av efter en timme inne på Willys var hon trött och hungrig, tyckte så synd om henne när vi sedan skulle vidare till Citygross för att handla kött..

Väl hemma blev det ätt packa upp alla mat varor och bada Viggo som var ner sk**en, det var inte så uppskattat. Till middag blev det min ny påhittade maträtt (med hjälp av mamma). Thai gryta med nudlar, oj oj oj satt som en smäck.

Jennie och jag satt under resten av kvällen med spända förväntningar av morgon dagens vilda äventyr

RebeccaTegér

Fyrtioåtta timmar senare..

Jag säger bara YEES !! Lägenheten är vår. Nu blir det att planera och fixa, en helt ny inredning av möbler och färg kommer att bli helt underbart. Skriva kontrakt på fredag sedan flytt den 1 juni.. Bye Bye


RebeccaTegnér

Tar det aldrig slut?

Jag undrar bara en sak, Hur f*n orkar man vara så pessimistisk under så lång tid? Har aldrig fått beröm eller hört att man är bra eller att man duger för den man är. Det finns alltid nått att klaga på som t.ex. när jag skulle tvätta vi är fyra personer tvättar en gång i veckan mellan 8 – 10 maskiner tvätt,

Kommentar:
-Rebecca du måste tvätta oftare, du kan ju inte hålla på såhär, 10 maskiner!!
 
 Svar:
-När ska jag hinna tvätta när jag har allt annat omkring med plus en skit tvättstuga med inga tvättider?

Alltså det där var vara en värdslig sak, skulle kunna gå mycket djupare och mer seriösare men vill inte hänga ut någon.. känner bara att ”de” gör allt för att provocera mig och irritera mig.

Ja något kalas för Emilia blev det ju inte då när PIIP la sig i och skulle börja syra och ställa.. slutade med att alla gick hem dit så stod man där med tankar och planeringar. Inte nog med det så köpte dem en cykel till henne fast vi ska NEJ flera gånger, vi ville köpa en till henne. Emilia är tre år gammal hur kul är det inte att få gå och välja ut sin egen cykel, hallå? Aja, Niklas och jag tog en mysig hemma dag istället under tiden dem andra var och fira henne så fixa vi ett litet mindre för min släkt. Tack Tack.

Vill bara tacka min familj och mina vänner som stöttat mig i allt. Skulle inte klarat allt utan er!
Ja det är ju tur att Viggo har er.  

Har varit väldigt slarvig med bloggen men har haft massor med privata saker nu under dessa veckor men nu är jag back on track.

Lägenhets sökande!

Nu är det dags att söka sig en ny bostad, lagt in en intresseanmälan på en jätte fin och stor lägenhet i Vilbergen. En trea på 94m2 där det ingår el i hyran det kan ju bara inte bli bättre. Det stora pluset är ju den att det finns tvättmaskin, torkskåp och diskmaskin. Gud vad jag kommer bli bortskämd. Håll tummarna nu!!


RebeccaTegnér

RSS 2.0