Födelsedag närmar sig

Emilias födelsedag närmar sig med stora steg

Snart fyller Emilia 3år vad fort tiden går. Första gången jag träffa henne var hon bara 6 månader gammal, som en lite Viggo helt otroligt. Nu är alla inbjudningar klara så nu blir det att planera ett barnkalas, ser verkligen fram emot det. Känns som om att jag pratar om det oftare än Emilia..

Emilia sitter och sjunger i sovrummet ”Grattis till mig, Grattis till mig” dock så har hon kommit in i en period (tydligen) suck, pillar och tar sönder allt hon rör vid.. talar om för henne att snart kommer det bara mjuka paket, hehe.

Napp feerna kommer och hämtar hennes nappar under födelsedagen får se hur det går senare till läggdags, intressant.

Emilia och Rebecca:

R – kommer nappfeerna och hämtar dina nappar
E – naae !!
R- Jo finna andra barn som behöver dem nu Emilia är en stor tjej.
E – TA EMIA NAPP (ser inte alls ut att vara förvånad)

Hahah söt unge det där <3

RebeccaTegnér
  


Hallå?

Snöö!?

varför skulle det komma en massa onödig snö nu, fattar inte? Vart var snön när vi alla, åtminstone jag ville ha de till julafton om inte nyår?

   Tack tack vi behöver inte dig längre du kan ta ditt pick och pack och resa till backa dit du kom ifrån! Tänk dig alla barn som inte fått åka pulka, kälke och tefat. Och så kommer du nu när alla skolor osv vidare har börjat.

   Känner bara att jag längtar så otroligt mycket efter värmen. hallå vart är våren, dröjer du länge? Ska du också dra ut på tiden?

hur som hest inte mycket till sömn idag sov lite med Viggo vid kl14:30 men vaknade när darling kom hem, kunde inte somna om. Så nu sitter jag här igen kl23:48 och pigg som ett vårtsvin LYCKAT!!  


RebeccaTegnér


Natt Uggla  Kan bara inte fatta, kommit i en period igen där jag inte kan sova. Alla sover men jag är vaken, Viggo ska snart ha mat Niklas ska upp till jobbet Emilia till dagis om en halv timme ska dem upp och jag har inte ens gått och lagt mig. Har en massa att tänka på tydligen eftersom att jag inte kan slappna av får ingen ro helt enkelt. Några tips?

   Vet inte hur många gånger 24 Nt nyheter har gått om och om igen tappat räkningen kommer dem aldrig ut med nya nyheter? Tycker det händer saker hela tiden.

   Idag blir det att hålla på med lite husliga saker som att STÄDA hela lägenheten, disken börjar ta över har ingen lust att det blir ett muterat monster. Måste också kolla in en tvätt tid innan det blir överfullt i tvättkorgen.

kan ju passa på att tala om att jag är sjuk sugen på att åka till Ullared bara kliar i fingrarna, finns så mycket roligt att titta på. Jag tycker inte att det är en sådan hysteri som det var på tv, en kryssning skulle inte heller sitta fel just nu.RebeccaTegner  


Ja vad ska man säga?

Provocerar, provocerar, provocerar och åter igen provocerar?

bloggkrig mellan allt och alla. Just nu känns det som att allt och alla ska slåss och uppmärksamheten i våran så kallade bloggvärld, kränka varann kasta hårda och fula ord emot varann. Vad VINNER man på genom att kränka ner en annan människa.. Har bara en sak att säga:

- Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

någon som hört talas om karma?

   trodde väl inte det, skit ska skit ha, eller? Hoppas verkligen att det går dåligt för de människor som förtjärnart. Till er andra massa lycka till.
   
   Jag kan inte förstå varför tjejer måste spela så otroligt dumma, uppblåsta, intelligensbefriade och dessutom humor befriade. Ta inte illa upp men har checkat in lite bloggar runt om nu, visst jag kan erkänna att man vinner sina läsare genom att provocera men varför sjunka så långt och sänka sig själv till botten, är det kul att vara riktigt hatad att inte ens kan gå på stan utan att en bli igen känd och måste springa för att ta skydd, bli mord hotad? Klart att det är intressant med sådana människor man bara väntar och väntar på flera saftiga inlägg. Bara hoppas på att människorna ska överträffa sig själva om och om igen men hallå?

   Har ni testat att bara för en dag vara lite mänskliga och dessutom vara er själva? Jag kan slå vad om att personer i er omgivning och utanför skulle gilla er bättre. Ärlighet vara längst sådan är jag, kan ju inte vara kul och läsa sina kommentarer där det står att man ska ”gå och dö”, att man är ditten och datten, har jag fel?

   Så alla killar, tjejer, ung som gammal våga stå för den du är och vad du tycker du behöver inte vara en annan människa för att bli accepterad..RebeccaTegnér

H&M

Sitter och kollar lite på hm hemsida finns massa fint funderar på om man skulle beställa hem lite fint, ett måste är ju att förnya sin garderob nu efter förlossningen med viggo. Saken är ju den att min storlek är ett frågetecken just nu, har inte en aning om vad jag har för size blää.. uppdaterar senare


RebeccaTegnér

Gåstol

Nu har Viggo fått sin gåstol, jätte glad kille. Han fattade inte riktigt va den var till för men efter ett tag så kom han fram till att man kunde backa iaf Haha. Lägger upp lite bilder i morgon

RebeccaTegnér

från ingenstans

Älsklingen sitter och spelar BF3 och jag checkar in nätet på mobilen, i ögonvrån ser jag en skugga och det hugger till i magen.. man bara ehh okej, tänkte inte mer på det. Det värsta var ju det att den försvann inte tittar upp efter att ha samlat mod, ser då Emila komma gåendes jätte glad och säger hej till mig.. Haha Emilia går i sömnen, reste mig upp och följde med henne in i rummet lade henne i sägen och hon blundade igen, usch obehagligt med sömngångare.. Jag skrämde mamma många gånger som barn..

Haha gullungen


RebeccaTegnér


Utgång

Efter våran mys dag i sörsjön blev det ett kalas bra avslut på vasa med Angelina. Massa massa dans och en trevlig förfest hemma innan, tack tack Lina :D
RebeccaTegnér

Sörsjön

Idag blev det att packa in sig hela familjen i blien för en tripp till sörsjön. tillsammans med Jonny, Lina och deras lilla hund Smulan. Grabbarna hade med sig sina jerkspön i hopp om att det inte skulle ligga någon is på sjön, vilket det nu gjorde, stackars Niklas han bara längtar efter att få kasta lite..


Vi tog oss upp till grillstaden där vi möte upp Niklas jobbarkompis med familj, som tur var det redan en eld upp gjord så en korv hann grillas innan den började slockna, våra starka karlar började fixa ved och högg med yxor för att få små flis, gick inget vidare.. Det började bli kallt och mörkt men tillslut blev det fyr och flera korv kunde grillas. En mysig lördag och måste definitevt göras om

Lite bilder från myspyset :)

RebeccaTegnér


Förnyelse

Jaha, då var ännu ett år slut. Har man hunnit med att göra det man ska under 2011? För mig har det varit ett relativt bra år med både upp och ned gångar, såklart att det finns saker man ångrar att man inte sagt eller gjort. Jag som (oftast) brukar säga att jag är rak, ärlig och inte tänker ta någon skit har sopat vissa problem under mattan för att man inte vågat eller orkat ta hand om dem. År 2012 ska bli ett år av förnyelse, införsaffa sig en helt ny garderob smik och smycken..Vaknade upp vid 14- tiden i dag och insåg att vi varit Törnrosa lite för länge, skulle ju hem till mamma för att hämta Viggo och därefter hämta upp Emilia hos sin mamma. Blev en utgång med Niklas igår, kändes så otroligt skönt att få spendera tid tillsammans första gången sedan Viggo kom. Jonny och Lina var själklart med och gjorde hela kvällen/natten till den bästa. Under hemfärden blev den en varsin kebabrulle och sedan var det för kallt för att gå så det vart en taxi fy skäms.
 

Städade undan julen i dag kändes skönt men samtidigt lite tråkigt, blev så tomt i mitt kök efter att alla mina prydnader försvann. Har nu bestämt mig för att titta runt lite efter ny köks inredning:


-      Kökshandukar

-      Köksmatta

-      Klocka

-      Krukor

-      Dekorationer/ tavlor


oj insåg nu att klockan är halv sju på morgonen och Niklas ligger och snarkar på soffan kanske bäst att ta en dejt med kudden innan barnen vaknar                                                                                                                                RebeccaTegnér

Kryper snart


Snart kryper mammas lilla kille!

Jag fattar bara inte hur fort tiden sveper förbi. Viggo putar med stjärten och försöker att resa sig med armarna, upp och ner han tycker att det är kul till en början men tröntar ganska så snart och blir irriterad. 

Viggo ligger mycket på golvet nu med alla sina leksaker som blinkar och tjuter hela dagarna, killen tycker ju inte om hans babysitter längre vilket man kan förstå. Mormor har ju skaffat en gåstol till Viggo, så ska väl pallra sig bort till sandra och jonas för att hämta den.  
 


RebeccaTegnérNyårsaftonFirade nyår ute i östra ryd med bästaste LINA, Jonny, TESSI, Adrian, Sofie, Jonas, Älsklngen och våran lilla viggo. En lyckad kväll med god mat, cider och fina dinkar, sällskapslekar :-) självklart bomber

RebeccaTegnér

Julafton

Julen spenderades hemma hos svärmor och svärfar massor av paket till barnen, värst vad snälla dem har varit i år. God mat och en massa mys. Hemfärd vid 16:00 syskonen Totte och tessi kommer äter underbar TACOS med fler julklappar att öppna, Emilia kläckte ur sig den finaste kommentaren (amme) så kul var det att få öppna paket


Kostym nissen <3RebeccaTegnér

RSS 2.0