Ikea

Dagens äventyr blev en tripp till Ikea, tittade lite på skaer till vår nya lägenhet<3
Längtar som en gnu.. ska bli så kul att inreda allt från golv till tak vi har VÄRLDENS planer på hur det ska se ut kommer bli så läckert. mordernt och mysigt med roliga påhitt.

En bild från dagen


Söndagsmys!

Idag stod det tutti prutti på menyn, bestående av makaroner kryddad köttfärs ihop blandad, jätte smaskens. istället blev det en super god mosaka med Italensk salladskrydda.



Melodifestival

Min kära lilla syster har varit på besök idag, det blev lite matlagning, Thaigryta med nudlar allas nya favorit. Under kvällen innan melodifestivalen tog vi en tripp till Willys där vi handlade massor av chips, dipp, godis, cocacola och lite påfyllning till kylen.

Inga bidriag slår ju:
- Dead by april, mystery
- Loreen, Euphoria

Håller verkligen tummarna att det är dem som står i topp sedan i slutet av finalen <3

Emilia dök ner i dippskålen, HaHa. den ungen kan inte få nog av sötsaker.

Visning

Fick ett samtal nu om en visning av våran lägenhet. imorgon kl17:00 kommer det ett par som ska kolla på lägenheten. hem och storstäda med andra ord.. usch rebeccategner

stadsvandring

Hej hej ! Idag skulle jag ner till banken och fixa lite ärenden, vaknar till av att telefonen ringer. My Vestin var ledig i dag så det vart en mysig stads runda med en liten fika på poseidon. Just nu sitter My och klipper sig hoppas det blir ett fint resultat. Tänkte att jag skulle överaska min lilla pudding där hemma med en kyckling curry baguette ifrån sandys, oj vad han kommer att bli glad på mig RebeccaTegner

RSS 2.0